Met een zeer uitgebreid assortiment netten, touwen en garens in ons assortiment kunnen wij ieder type net voor u fabriceren.
Niet alleen de visserij maakt gebruik van de kennis en de mogelijkheden van de CIV op het gebied van het ontwerpen, maken en herstellen van netten, ook steeds meer andere sectoren doen een beroep op de kennis en mogelijkheden van de CIV.Zo is ons bedrijf een van de belangrijkste leveranciers/ontwerpers van onderzoeksnetten ten behoeve van visserij en natuuronderzoek. Ook werd er voor het natuurpark Lelystad een buitenkooi voor ooievaars geconstrueerd. In deze kooi, die maar liefst 28 meter breed en 7 meter hoog is, laat men de ooievaars aan het ‘vrije’ bestaan wennen. Verder realiseert de CIV iedere wens: van het afdekken van visvijvers en zand- en stortplaatsen tot het maken van sportnetten.

Wij zijn gespecialiseerd in:
-Twin of meer rignetten
-Garnalennetten
-Boomkornetten
-Bestandsopnamenetten
-Onderzoeksnetten
Wij beleveren onze klanten van de Zuid- tot de Noordpool maar voornamelijk in Nederland, Engeland, Schotland, Ierland, Duitsland, Belgie en Denemarken.

Indien u vragen heeft over bepaalde producten of over ons grote leveringspakket; Neemt u dan gerust even contact met ons op of stuur een e-mail.
U kunt natuurlijk ook langskomen om eens rond te kijken, wij staan u graag te woord met raad en daad